Ingredienser
Til en stor portion, ca 2 x fuld stegepande
8 kugler frossen helbladet spinat - optøet
2 æg
1 1/2 dl fint kværnet sesamfrø (brug en kaffekværn el. blender)
1 1/2 dl fint kværnet qiunoa - 1 1/4 dl qiunoamel
salt og pebber
ca. 2 dl vand
50 gr. fårefeta i små tern
Evt. fint hakket rødløg
Smør eller kokosolie til stegning
Tomatsalsa til 4 personer
8 gode tomater ala San Marzano tomater
1 rødløg
2 spsk. god olivenolie
2 spsk. eddike som balsamico eller æblecider
Fremgangsmåde
Bland alle ingredienserne godt sammen og lad hvile ca. 10 minutter (jeg har sjældent så meget tålmodighed, men det går nu alligevel med mindre hviletid).
Varm en stor stegepande op på middelvarme og smelt fedtstoffet på den.
Rør godt rundt i farsen og læg en spiseske fuld fars på panden. Farsen flyder lidt ud men samler sig, når den er ved at være gennemstegt.
Steges ca. 6 minutter på den første side, til farsen har samlet sig og dermed lige til at vende. Steges ca. 4 minutter på den anden side.
Tomatsalsa
Skær tomater og rødløg i tern. Bland sammen med olien og eddiken og lidt salt og peber.
Serveres med en god blandet salat efter egen smag.
Dunserne kan holde sig 2-3 dage i køleskabet og kan bruges til frokosten :)