Ingredienser
Til en tærteform ca. 28 cm i diameter
Bunden
3 dl mandelmel (alternativt 2 dl mandelmel og 1 dl boghvedeflager)
3 spsk. rismaltsirup
3 spsk. kokosolie (med lille top på ;))
3/4 cacaopulver - gerne rå
Fingerspids havsalt
Fyldet
1 1/4 dl cacaopulver gerne rå
3 spsk. kokosolie (gerne med en lille top på)
3 1/3 dl rismaltsirup
Fingerspids havsalt
Evt. 1 tsk Lucumapulver (superfood, kan købes i helsekostforretninger)
1/2 pose blåbær
Fremgangsmåde
Bunden
Kør det hele igennem en foodprocessor eller minihakker til du har en ensartet masse.
Mas massen ud i en tærteform beklædt med bagepapir og stil køligt.
Fyldet
Fordel massen oven på din bund og pynt med blåbær. Stilles køligt.
Skal den holde lidt længere tid end et par dage i køleskabet, kan du med fordel sætte den i fryseren.
TIP Rismalt sirup kan erstates med maltsirup eller flydende/blød honning. Med honning bliver smagen noget anderledes. |